perjantai 1. syyskuuta 2017

Herskyvä ja iloinen Camilla

Camilla aloitti elokuun alussa meillä Hanhivaarassa uutena vakikasvona; nimittäin kuntosalivastaavana! Camilla, 22, on herskyvä ilopilleri, aikoinaan futista keskikentän keskellä pelannut ja muutoinkin ihana uusi lisä kasvavaan Hanhis teamiin.

Camilla työskentelee kuntosalillamme päivittäin.
Hymy ei hyydy edes tiukassa ojentajatreenissä!

Seuraavassa hieman juttua hänestä:


1. Miksi valitsit aikoinaan juuri Hanhivaaran?

Aloitin jo hanhiksen alkuaikoina käymään täällä ryhmäliikunnoissa ja  sitä kautta siirryin sitten pikkuhiljaa kuntosalitreenaamisen ihmeelliseen maailmaan. Aloin kiinnostumaan treenaamisen ohella mm. eri tekniikoista ja mikä liike ottaa mihinkin lihakseen. Oikeastaan Hanhis oli syy sille miksi lähdin opiskelemaan Personal Trainingia!


2. Millainen kuntosali Hanhivaarassa mielestäsi on?

Todella monipuolinen! Tällä salilla kyllä palvellaan ihan jokaista salitreenaajaa ja paikkaa ollaan valmiita koko ajan kehittämään ajan virran mukana. Salon ehdottomasti paras ja suurin kuntosali!


3. Millaiseksi normaali työpäiväsi on alkanut muodostumaan vai onko vielä vajaassa kuukaudessa ehtinyt rutiineja kehittymään? Pääsetkö itse treenaamaan kuntosalilla?

Muutamia rutiineja toki on löytynyt. Jokainen päivähän täällä varmasti on erilainen ja töitä riittää. Tähän asti olen kuitenkin aina töihin tullessani siivonnut ensimmäiseksi koko kuntosalin, sitten katsonut ja vastaillut sähköposteihin ja jos on tulossa asiakas, olen katsonut hänen ohjelmansa esimerkiksi läpi ennen ohjausta. Selvästi kuitenkin hommat alkavat nyt selkiytymään!

Itse vaihtelen melkeinpä viikoittain salilla käyntiä; välillä tulee mentyä ennen töitä, töiden jälkeen tai jopa ensin koti kautta ja sitten vielä takaisin. Lisäksi minusta on ihanaa harrastaa viikoittain myös jotain muuta, esimerkiksi lenkkeilyä, futiksen pelaamista tai jossain jumpassa käymistä! Monipuolisuus kunniaan!


4. Onko työssäsi haasteita?

Toki. Alussa erityisesti uudet asiat jännittivät ja että miten opin kaiken näin suuressa keskuksessa. Olen kuitenkin jo alkanut löytää omaa paikkaani. Opin ja koen koko ajan mielettömästi!


5. Lempiliikkeesi tai lempijuttusi saliharjoittelussa? Miksi?

Pidän todella paljon superhitaalla tekniikalla tehdyistä liikkeistä; myös työntävän vaiheen! On ihanaa kun lihas pääsee oikein kunnolla huutamaan armoa :)


6. Onko itselläsi tällä hetkellä jotain tavoitteita liittyen omaan kuntosaliharjoitteluusi?

Minuun on aina iskenyt lihasmassan kasvatus. Tässä ilmapiirissä se varmasti onnistuu todella hyvin!


7. Terveiset asiakkaille:

Hanhivaarassa on jo nyt avoin ilmapiiri kuntosalin puolella, mutta toivon sen muuttuvan pikkuhiljaa vieläkin avoimemmaksi! Liikkuminen ei todellakaan ole totista hommaa :) Tervetuloa moikkaamaan mua!

_____________________________________________________________

Koko Hanhis teamin puolesta vielä kertaalleen; Tervetuloa Camilla Hanhivaaraan!

Yhteyden Camillaan saat mm. sähköpostitse osoitteesta: camilla.korpela(a)hanhivaara.fit. Jutta ja muu tiimi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi asialliseen tyyliin :)