perjantai 2. kesäkuuta 2017

Asiakaskokemus Fustrasta

Kesäkuu on saapunut Hanhivaaraan! Sen kunniaksi esittelemme tänään erään miesasiakkaamme kokemuksen Fustra Personal Trainingista. Fustra on palkittu harjoitusmetodi, jota käytetään parantamaan ryhtiä, lisäämään liikkuvuutta, kehittämään kehon hallintaa ja vahvistamaan keskivartaloa. Heta ja Jouni kertovat lisää seuraavassa:
______________________________________________________

"Hanhivaaran pitkäaikainen kuntosaliasiakas Jouni kävi aikaisemmin keväällä kokeilemassa Fustraa. Jouni on aiemmin harrastanut jääkiekkoa, mutta viime vuodet käynyt lähinnä kuntosalilla ja pääasiassa tehnyt perusvoimaharjoittelua. Tämän lisäksi hänellä on fyysisesti kuormittava työ.

Tässä aloittelemme Jounin kanssa treeniä.

Jouni kärsii alaselkä rappeumasta, sekä olkapää- ja polviongelmista. Ne rajoittavat harjoittelua, sekä vaivavaat ajoittain muutenkin. Jouni kokee ajoittain myös olevansa kankea.


Jouni kävi kahdella Fustra-tunnilla; ensimmäisellä näytetunnilla tutustuimme Fustraan, joka oli Jounille ennestään tuntematonta. Kävimme läpi suurimmat liikerajoitteet ja mahdolliset tavoitteet Fustran-, sekä Jounin näkökulmasta ja mitä hyötyä Fustrasta voisi hänelle olla.



Näytetunnilla huomattiin, että fyysisesti kuormittava työ, punttitreeni, sekä hieman huomiotta jäänyt kehonhuolto olivatkin aiheuttaneet jonkin verran kireystiloja Jounin kehoon. Nämä yhdessä ovat myös lisänneet pientä lihasepätasapainoa. Jounin rintakehän ja olkapäiden liikkuvuus oli heikentynyt ja keskivartaloa olisi hyvä vahvistaa, jotta selälle saataisiin parempi tuki.


Toisella tunnilla lähdimme tekemään kokonaista Fustra-harjoitusta keskittyen näiden kireustilojen avaamiseen, sekä keskivartalon vahvistamiseen. Totesimme Jounin kanssa harjoittelun osuvan hyvin hänen ongelmakohtiinsa ja tukevan myös kuntosaliharjoittelua. Jounin kokemukset Fustrasta olivat positiiviset. Jouni koki välillä harjoittelun vaikeaksi ja huomasi joutuvansa keskittymään liikeisiin tosissaan. Omien sanojensa mukaan jatkaisi harjoittelua, jos se olisi ajallisesti mahdollista tällä hetkellä."
______________________________________________________________

Vau! Melkoisia tuloksia jo kahden Fustra- kerran jälkeen :) Jos sinä siellä ruudun toisella puolella kiinnostuit Fustraamisesta, ole yhteydessä Fustra- Personal Traineriimme Hetaan, heta.leino(a)hanhivaara.fi . Nyt nimittäin Hanhivaaran blogin lukijana sinulla on mahdollisuus näytetuntiin vain 25€ hintaan mainitsemalla, että näit tarjouksen blogistamme! ;) ... ja eikun varailemaan aikoja!


Kesä- ja Fustramaisin terveisin,

Heta ja muu tiimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi asialliseen tyyliin :)