perjantai 26. tammikuuta 2018

Liikuntavastaavan työpäivä

Seuraavassa pääsemme seuraamaan Hanhivaaran liikuntavastaavan Lauran päivää. Annoin hänelle vapaat kädet kuvata päivänsä juuri sellaisena kuin itse sen kokee :) Enjoy!

_________________________________________________________________

Keskiviikkona 24.1.2018

"Aamuni starttasi klo. 7.00 kaurapuurolla ja tietenkin KAHVILLA! Tein muutaman työjutun koneella ja lähetin tyttäreni koulutielle.Jos vaan on mahdollista, kävelen töihin Hanhivaaraan. Tänään pohdin melko pitkään lähdenkö tarpomaan lumimyrskyyn 5 kilsan työmatkaa :D Kello tikitti ja töihin oli kerettävä klo. 10.00. Ei siinä sitten muu auttanut kuin laittaa eskimo- asustus päälle ja tarpomaan!

Kävely raikkaassa ulkoilmassa on parasta; mieli lepää, ajatukset selkeytyy, on loistavaa hyötyliikuntaa ja mikä parasta; musiikki korvilla vie eteenpäin.


Klo. 10.00 pääsin työmaalle ja muistutin ihan jäämiestä, joka oli selvinnyt lumimyrskystä :D Siinä sitten pikainen kaunistautuminen ja palaveriin Technogymin edustajan kanssa.Palaverin jälkeen iskikin sitten jo nälkä ja oli lounastauon paikka. Lounaan nautittuani siirryin opiskelijan kanss tekemään toimistotöitä ja kouluttamaan häntä Spinningin saloihin. Uskon, että uusi spinnilupaus on syntymässä ;) Go Mimma!

Tämän jälkeen luvassa oli Psyykkisen valmentajan ohjaushommia. Olen aloittanut psyykkisen valmentajan koulutuksen ja valmistun helmikuussa 2018. Psyykkinen valmentaja ohjaa elämäntapamuutosta kaipaavia ja urheilijoita sekä ammattiurheilijoita.
Jälleen kerran nälkä yllätti, eli kohti välipalaa :D Säännöllinen ruokailu pitää koneen käynnissä.Sitten alkoikin jumppaputki! Spinni 30 minuuttia, CXWORX 30 minuuttia, sekä Bodyattack 30 minuuttia, . Mietimme Spinnissä yhdessä asiakkaiden kanssa, että miten voisimme säästää luontoa ja korvaisimme kuitit, jotka asiakkailta kerätään ennen tunnin alkua... Juttu lähti taas vanhaan tuttuun tyyliin ihan laukalle ja päätettiin pohtia asiaa uudestaan ensi viikolla :D Katsotaan mihin lopputulokseen päästään.

Tuossa tohinassa sitten melkein unohdin käydä laittamassa saunan päälle, mutta onneksipa muistin kuitenkin ;)

Tuntien jälkeen lähdin vielä tsekkaamaan, että tulevalla Saunarentoutus- ohjaajalla oli kaikki kondiksessa hänen ensimmäistä tuntiaan varten.

Sittenpä lähdin kohti kotia. Päivä oli tosi vauhdikas, niinkuin lukemat kellosta näyttivätkin :P
Päivä oli myös todella antoisa; sain tavata uusia ihmisiä, minulla on kunnia ohjata uusia tulevaisuuden lupauksia ryhmäliikunnan ohjaajiksi, sain positiivista asiakaspalautetta ja saan tehdä työtä, joka on lähellä sydäntäni. Kiitos kaikille ja huomisiin!

T. Laura "

___________________________________________________

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi asialliseen tyyliin :)