keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Kamppailua Hanhivaarassa

Mitä ne valkotakkiset miehet ja pojat ovat Hanhivaaran käytävillä vähän väliä? Entä ne pienet pojat ja tytöt viikonloppuisin keilahallin takana olevalla Tatami- alueella? Seuraavassa hieman lisää REvolution Fight- kamppailuseurasta. Jutun on kirjoittanut Joni Heinonen, yksi seuran perustajajäsenistä;


"REvolution Fight on Salossa toimiva, kaksi vuotta vanha kamppailuseura. Nimi on sanaleikki, joka muodostui kolmen kokeneen Krav Maga- ohjaajan perustaessa uutta seuraa. Seura toisi Salon seudulle hieman modernimman ja varmasti laadukkaan tarjonnan itsepuolustuskoulutusta ja kamppailuharjoittelua. Seuran ovat perustaneet Jani Tuomela, Jani Pekkinen ja Joni Heinonen. Kaikki kolme ovat tänä päivänä Expert- tason Krav Maga- ohjaajia.

Juuret nojaavat vahvasti Israelilaiseen Krav Maga- lajiin (KMG Krav Maga Global). Mukana on myös alusta saakka ollut MMA ja BJJ/ SW, jotka ovat tärkeä osa lajitarjontaa. Varsinkin BJJ- harjoittelijakunta on tätä nykyä todella vahva ja tiivis perhe. Seuran harrastajat ovat kilpailleet Suomessa monella tasolla ja SM- mitaleja on saavutettu; kirkkaimpana kulta viime syksynä. BJJ:n tasolla seura edustaa täysin suomalaista Polar Jiu Jitsu Teamia. Vapaaottelun saralla ensimmäiset ottelijat ovat jo tulikokeensa käyneet ja mikä parasta, voitokkaasti! Tulevaisuudessa REvolution Fight tulee varmasti olemaan silläkin saralla tunnettu nimi.

Ohjaajat hakevat omiin tietoihinsa päivitystä säännöllisesti kotimaisissa tapahtumissa ja myös ulkomaan matkoilla. Ohjaajat ovat käyneet intensiivisiä koulutuksia muun muassa Israelissa ja Brasiliassa. Seuran harrastajia on myös ollut näillä matkoilla mukana. Yhteistyötä tehdään Suomessa ja ulkomaillakin yli seura- ja lajirajojen.

Tulevaisuudessa REvolution Fight haluaa olla valtakunnallisesti tunnettu ja tunnustettu seura kaikkien edustamiensa lajien osalta. Seura haluaa tarjota laadukasta ja kaikille sopivaa valmennusta ikään tai sukupuoleen katsomatta. Harjoittelu seurassa on kohtuullisen hintaista ja asiantuntevasti ohjattua. Ilmapiiri on avoin, lämmin ja kannustava."



                 


Kiinnostuitko kamppailu- ja itsepuolustustoiminnasta? Katso lisää seuran Facebook- sivuilta;

https://www.facebook.com/revolutionfightsalo/


Pojat toivottavat kaikki mukaan toimintaan ja erittäin mielenkiintoisten lajien pariin! Tästä harrastusta koko perheelle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi asialliseen tyyliin :)