tiistai 20. tammikuuta 2015

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Uusi vuosi on startannut meilläkin taas Hanhivaarassa. Ryhmäliikunnan puolella uudella kevään lukujärjestyksellä ollaan menty jo muutaman viikon ajan- ja hyvältä näyttää! Jumppakansaa on riittänyt ja tunneilla meno on ollut huikea. Pidetään tämä samanlainen virta päällä myös koko loppuvuoden ajan. Tätä työtä on ilo tehdä juuri teidänlaistenne ihmisten kanssa; liikunnanriemu ja ilo näkyy kilometrien päähän! Keep on going.


Aluksi haluan hehkuttaa ja kertoa eräästä uutuus- tunnista, joka löysi tiensä kevään ryhmäliikuntakalenteriin; se on Bailamama. Bailamama Women- tunti on suunniteltu jokaiselle naiselle ikään ja kokoon katsomatta. Tunnin ideana on lantionpohjalihasten vahvistaminen ja aerobisen kunnon kehittäminen. Tulkaa ihmeessä kokeilemaan; tunnilta lähtee varmasti hymyssä suin! Ohjaajina tälle ihanalle tunnille löydät Rantalan Sannin ja H-Moilasen, eli Lauran. Kävitkö sinä jo kenties kokeilemassa? Lisäksi Bailamama Baby- tunti löytyy tiistaiaamuista, joissa Laura jumppauttaa pienimpiä liikkujia ja heidän äitejään.

Kevään lukujärjestys tarjoaa yli 50 viikkotuntia. Oma uuden vuoden lupaukseni koski kehonhuoltotuntien lisäämistä omaan viikko aikatauluuni ja ajattelinkin aloittaa kehon huoltamisen Roller- tunneilta. Ohjaajat Kikkis ja Tiina takaavat sen, että paikat aukeavat ja lihasjumit ovat historiaa. Käykää huollattamassa itseänne kehonhuollollisilla tunneilla; saatte enemmän treeneistä irti niin kovatehoisissa jumpissa kuin sitten kuntosalinkin puolella.




Vuoden ensimmäisen haasteen heitän teistä jokaiselle. Viimeistään nyt huomio kalleimpaan aarteeseen maailmassa; omaan kehoon ja mieleen. Meillä on vain yksi ja ainut keho, joten sen kehittäminen ja huoltaminen on erityisen tärkeää. Se miten itse vaikutat ympärillä oleviin ihmisiin ja ympäristöösi lähtee sinusta itsestäsi. Kun sinä voit hyvin, kaikki muutkin voivat! :)

Tämä paras kolminaisuus pitää varmasti! Kirjaa vaikka paperille ja laita jääkaapin oveen;

1. Hyvä ja terveellinen ruoka

2. Riittävästi liikuntaa (Tiesitkö, että ikähaitarilla 18-64v. kehität kestävyyskuntoasi parhaiten, kun liikut viikoittain 2t 30min. reippaasti tai 1t15min rasittavasti.  Lähde: www.ukk.instituutti.fi)

3. Riittävä lepo (8h tuntia syvää unta per yö ja takaat kehosi riittävän levonsaannin ja palautumisen).


Yhdessä siis matkaan! Nähdään Hanhiksessa!

T. Jutta.


P.s. Ideoita postauksiin ja juttuihin saa lähettää: jutta.vihiniemi(a)hanhivaara.fi tai info(a)hanhivaara.fi





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi asialliseen tyyliin :)