keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Hanhivaaran synttärit!

Neljä vuotta, mihin vuodet ovatkaan oikein menneet? Hanhivaara täytti siis viime viikolla neljä vuotta ja se antoi meille kaikille ihmettelemisen aihetta; hanhiksesta on tullut kuin toinen koti ja tämä kaikki tekeminen yhdessä upeiden asiakkaiden kanssa on ollut mieletöntä. Jatkakaamme samaa rataa :)

Seuraavassa hieman juttua mitä viime viikolla talossa tapahtui;

Maanantaina sukelsimme makujen maailmaan! Taka-aulassa ihana kahviovastaavamme Marja maistatti Europicnicin Smoothieita ja Fastin maistatuksista vastasi Hanna Saario. Kaikki meni kuin kuumille kiville; vesi herahti kielelle jo pelkästä näkemisestä :)


Tiistaina taasen rentouduimme ja hemmottelimme itseämme oikein urakalla. Fustraa oli mahdollisuus päästä kokeilemaan Hetan johdolla . Pääsimme myös tutustumaan Shindon ihmeelliseen maailmaan, kun Riitta Mursula- Innanen tuli ohjaamaan meille erilaisia rentoutusharjoituksia, venytyksiä ja hoitoja. Suuri kiitos; tätä olimme juuri kaivanneet :)

Heta ja ryhmä-Fustra.

Shindo, hiljentymistä ja rentoutumista.


















































Keskiviikko oli Kunnon keskiviikko. Heta ohjasi kuntosalilla oikeiden kyykkytekniikoiden saloja ja Trimmaamossa puolestaan taisteltiin MFC Battlen merkeissä, kun Janne Mustonen saapui ohjeistamaan meitä kunnon kamppailuaiheisen tehotunnin merkeissä. Hiki tuli, mitään ei voinut!


Torstaina hanhiksen täyttivät ihanat lapsoset. Vietimme Tenava torstaita! Temppuilimme oikein urakalla, jonka jälkeen vielä herkuttelimme kahviossa. Menoa ja vipinää riitti. Pikkunoidat- ja hirviöt saman pöydän ääressä,hui!



Perjantaina olikin sitten viikon päätöspäivä, Pirteä perjantai! Talossa törmäsi muun muassa punapukeiseen kokovartalo Bodypump-ohjaajaan, sekä ilta saatiin päätökseen kantisillassa yhdessä keilaten, sekä herkutellen.


Vau mikä viikko! Viikon verran juhlintaa ja reipasta menoa. Hanhis team kiittää ja kuittaa. Jatketaan jälleen uuteen vuoteen samanlaisella meiningillä ;-)

Uskaltauduitko tämän ohjaajan käsittelyyn? Meitä ainakin pelotti, hui!
Perjantain Kantisilta oli hulvaton! Tästä hurjimmat jatkoivat vielä kaupunkiin Halloween- kemmakoihin.























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi asialliseen tyyliin :)