keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Kevät Hanhivaarassa

Hei!

Toukokuu alkoi ja niin alkoi kesän odotus täällä meilläkin! Tsekkaa seuraavasta mitä olemme puuhailleet pitkin kevättä. Ehdit vielä hyvin hyppäämään mukaan Hanhiksen kevääseen!

Pihalla toivottavasti paistaa aurinko koko kesän; meillä hanhiksessa se paistaa joka tapauksessa! :)


Lasten tunnit

Maaliskuun lopulla starttasi jo toiset Lasten Showtanssi&sirkus- ja Showtanssi&akro- ryhmät. Lapsia ohjaa innostava ja ammattitaitoinen Maria Härmä. Lapset ovat päässeet tekemään tanssikoreografiaa ja temppuilemaan mielin määrin. Hankimme myös lasten ryhmien käyttöön trapetsin, renkaat, joogapussin ja lapset ovat myös päässeet kokeilemaan tankotanssitankoa.
Ryhmät ovat 10 kerran kursseja, jotka huipentuvat loppunäytökseen. 
Loppunäytöksessä lapset esittelevät oppimaansa ja vanhemmat pääsevät seuraamaan esitystä. Ihanaa! 
Jokaisessa ryhmässä on ollut keskimäärin 10-15 lasta. 
Uudet lasten kurssin starttaavat taas tulevana syksynä. 
Lisäinfoa ryhmistä saat Lauralta, laura.henttinen(a)hanhivaara.fi

Showtanssi&sirkus on tarkoitettu 7-9- vuotiaille ja Showtanssi&akro 10-12-vuotiaille lapsille.


Fiiliksiä ensimmäisten ryhmien loppuesityksestä
Hurjaa menoa! Uskaltaisitko itse? :)
Siltakaadot, vau!
Juoksukoulu

Salon seiskan juoksukoulu starttasi maaliskuun lopussa. Huiman suosion vuoksi järjestimme kaksi eri ryhmää, joissa yhteensä 40 naista hyppäsi juoksun maailmaan.
Juoksukoulussa on edetty nyt puoleen väliin ja päämäärä, Salon seiska- tapahtuma, häämöttää jo edessäpäin. Salon seiska järjestetään sunnuntaina 22.5. ja lähtö tapahtuu jälleen Salon torilta. Oletko sinä jo mukana menossa?


Juoksukoulu alkoi Cooperin testillä. Olemme keskittyneet alussa juoksutekniikkaan ja sitä on hiottu muutamilla kerroilla. Kotiläksyissä tekniikkaa parannetaan omatoimisesti. 
Juoksukoulussa keskitytään peruskestävyyteen, mutta mukana on myös raskaampia osuuksia. Juoksukoulu antaa hyviä eväitä juoksun harrastajalle. Olemme sisällyttäneet mukaan muun muassa vinkkejä juoksumatkoista, syke-alueista, lihaskunnosta ja lihashuollosta. Juoksukoulun edetessä juoksukoululaiset pääsevät testaamaan Uskelan huimat portaat porrastreenimuodossa, mäkitreeniä pienillä vedoilla ja myös 5 km yhteislenkki antaa osviittaa juoksukunnon kehityksestä.

Naiset ovat olleet motivoituneita ja huimiin suorituksiin on jo päästy puoleen väliin mennessä. Nyt vain katsotaan mitä suorituksia on nähtävissä itse Salon seiskassa, kun naiset lähtevät tuolle seitsemän kilometrin taipaleelle. Tsemppiä kaikille! :)Uskelan portaat ja reipas askel. Hiki tuli!
Tämä setti ei jättänyt ketään kylmäksi!Vappuspinni 30.4.

Aloitimme juhlinnat railakkaasti Spinnaamosta, jossa Laura ja Maria käynnistivät vappuaaton hyvän musan ja energisen fiiliksen siivittämänä. Tunnilla hikoiltiin, mutta ei uupumukseen saakka. Tunnilla kokeiltiin:

- pyöräillä ilman satulaa
- roikkua satulan takana
- polkea ilman käsiä
- polkea yhden jalan voimaa käyttäen
- punnertaa

... ja lisäksi hyödynsimme kaikenlaisia painonsiirtoja

Kysymys siis vain kuuluukin; mitä tunnilla ei tehty? :) Välillä kannattaa hullutella ja tehdä tunnista juuri niin värikäs kuin vain pystyy! Tätä lisää, ehdottomasti!


Vappumeininkiä Trimmaamossa! Hikistä ja railakasta :)

Äijäpäivä 14.5.

Olettehan pojat ja miekkoset laittaneet kalentereihinne ylös jo Äijäpäivän? Nyt on vihdoin aika korkata miesten oma päivä ja Hanhivaara ottikin asiasta sydämen asiansa!

Jos et ole siis päivää vielä merkannut ylös, tee se nyt ja ilmoittaudu mukaan. Mukaan pääset ilmoittautumalla osoitteeseen: info(a)hanhivaara.fi.

Ohjelmassa mukana muun muassa:
- Bodyattackia
- Saliharjoittelua
- Pickleballia
- Kamppailulajeja
- Herkuttelua yms!Huom huom! Päivä vain ja ainoastaan perheen miesväelle ;) Julkaisemme virallisen ohjelman tänään 4.5, joten seuraa ilmoittelua ja valitse päivästä oma ohjelmasi.
Vau mikä meininki! Saa nähdä mitä loppuvuosi tuokaan vielä tullessaan ;)
Hauskaa kevättä!

T: Hanhis team

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi asialliseen tyyliin :)