keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Jimi ja kamppailusynttärit

Maanantaina joulukuun 14.päivänä Hanhivaaran aulan täyttää iloinen ja odottava puheensorina, kun Jimi Lehtosen 8- vuotissynttärit järjestetään Hanhivaarassa. Teemaksi Jimi on äitinsä, Tuija Suomisen, kanssa valinnut yhteistuumin lajiksi ja teemaksi kamppailun.
- Nämä ovat Jimin ensimmäiset kaverisynttärit. Katsottiin mitä Salossa on tarjontaa ja Hanhivaara siitä sitten löytyikin vaihtoehtoineen. Kamppailu kolahti ensimmäisenä Jimille, Suominen kertoo.

Jimin synttäreitä juhlii 10 hengen porukka, jossa on mukana niin Jimin luokkakavereita kuin myös oma velikin.
- Uskoisin, että tämän setin jälkeen uni tulee melkoisen nopeaan, Suominen toteaa.

Synttärit alkavat kamppailuosuudella Hanhivaaran keilahallin takaosassa sijaitsevassa Treenaamossa, jossa ohjaajana toimii Joni Heinonen. Joni saa lapset helposti mukaansa ja jännitys on tipotiessään. Ensin leikitään hippaa, hypitään ja tehdään loikkia. Tämän jälkeen tehdään ringissä erilaisia venytyksiä. Punaiset posket alkavat hehkua jo ensimmäisen 15 minuutin aikana. Kokonaisuudessaan Joni tekee lasten kanssa kamppailuharjoitteita tunnin ajan.
- "Ai vitsi se oli siistiä!", kuuluu poikien suusta heidän juostessaan herkkupöydän ääreen. Hiki on siis saavutettu ja nyt on aika herkuttelulle.

Kamppailun parissa alkulämmittelyt sujuivat oikein mallikkaasti!



Tämä synttäriporukka on valinnut menuvaihtoehdokseen "Asterixin pizzapläjäyksen", joka sisältää pizzaa koko porukalle, pillimehut ja lisäksi kulholliset karkkia.
- Jimin huomatessa menuvaihtoehdoissa pizzan, se oli sitten varma valinta, Suominen hymyilee.

Poikien hymyt ovat ylitsepääsemättömät, niin mukavaa näyttää olevan! Pitkän pöydän ääreen on pojille katettu herkut, sekä Jimille Hanhivaaran puolesta oma lahja. Jossain vaiheessa herkutteluja vien pojille Hanhivaaran keilan, johon jokainen saa kirjoittaa nimensä. Tämä jää Jimille muistoksi kivasta synttäri-illasta. "Koska on mun vuoro kirjoittaa?", kuuluu jo pöydän toisesta päästä. Jimi on yllättynyt ja mielissään. Mukavaa!

Pitkän pöydän ääreen mahtuu synttäritilaan monta juhlijaa.

Tunnin herkuttelun ja lahjojen läpikäymisen jälkeen poikien vanhempia alkaa näkyä Hanhivaaran Infossa.
- "En mä nyt vielä voi lähteä, ei nää vielä oo loppu!", kuuluu yhden pojan suusta kun hänen äitinsä odottelee jo synttäritilan ovella. Täysin ymmärrettävää; onhan tuo pari tuntinen kulunut kuin siivillä ja hauskaa on hyvässä porukassa ollutkin!

Kavereiden lähdettyä vanhemmat tulevat vielä kiittämään yhdessä Jimin kanssa Hanhivaaran henkilökuntaa.
- Kiitos! Oli tosi kivaa, kertoo Jimi nimmareilla koristeltu keila sylissään. Pojan kasvoilta loistaa aurinko; synttärit ovat olleet kaikinpuolin todella onnistuneet!
- Tämä oli tämän ikäisille pojille oikein passeli valinta. Ei tarvinnut miettiä oman kodin järjestelyjä ja saatiin pojilta energiaa kulumaan. Järjestelyt sujuivat tosi hyvin ja kun lapsetkin viihtyivät erinomaisesti, Suominen kiittelee vielä lopuksi.

Äiti ja poika ovat molemmat siis tyytyväisiä synttäri-illan tapahtumiin.
- Haluan vielä lähettää erityisterveiset Heinosen Jonille. Tunnen hänet jo aiemmalta ajalta ja hänellä on kyllä homma hallussa, Suominen tokaisee.

Onnittelut vielä kerran Jimille 8- vuotissynttäreiden johdosta ja vielä kerran kiitokset sinulle ja vanhemmillesi! Toivottavasti vielä törmätään :)


T. Jutta ja muut Hanhis- teamiläiset

Iloinen synttärisankari keskellä synttärihulinaa!

Tämä porukka piristi Hanhis Teamin maanantai-iltaa juhlinnan merkeissä!

__________________________________________________________________

Haluatko sinä järjestää lapsesi kanssa synttärikemut Hanhivaarassa? Käy vilkaisemassa pakettivaihtoehdot osoitteesta: http://www.hanhivaara.fi/hanhivaara/index.php?k=112622 ja poikkea käymään! Suunnitellaan yhdessä yhtä kivat kemut kuin Jimilläkin oli :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi asialliseen tyyliin :)