keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Lahjaideoita pukinkonttiin



Taas on se aika vuodesta, kun lahjaideat läheisille mietityttävät. Lahjan tulisi olla spesiaali ja mieleenpainuva. Seuraavassa Hanhisteamin suositukset pukinkonttiin! 

Näiden avulla saat koottua vaikka jokaiselle perheenjäsenelle mieluisan lahjan :) Jokaisen seuraavista löydät meiltä Hanhivaarasta.


1. Kanta-asiakasopimustarjous loppuvuodelle 2015!

- Nyt kun solmit kanssamme kanta-asiakkuuden, treenaat vuoden loppuun saakka veloituksetta. Lisäksi saat käyttöösi kanta- asiakasetuudet. Katso lisää: http://www.hanhivaara.fi/hanhivaara/index.php?k=112650 ja poikkea käymään Infossa! Tämä on paras päätöksesi aikoihin ja uusi vuosi käynnistyy treenin merkeissä kuin itsestään :)


2. FOAM- roller!



- Rullaa voit käyttää lihasten rentouttamiseen, lihaskalvojen venyttelyyn ja lihasten aktivointiin ennen urheilusuoritusta. Jokaisen aktiiviliikkujan takuuvarma väline! Tämä rulla ei pölyty turhaan kaapin pohjalla!


3. Treenikerta Personal Trainerimme kanssa!




- Haluatko jotain uutta saliharjoitteluusi tai mietityttääkö ruokavaliossasi jokin? Ei hätää; tämän joulun kestosuosikkilahjan avulla toiveet harjoittelusi suhteen toteutuvat ja ammattitaitoiset Personal trainerimme takaavat sen sinulle.


4. Hohtokeilausta, biljardia tai snookeria!




- Pelaako läheisesi paljon biljardia vai onko hän löytänyt uuden intohimon Snooker- pöydän takaa? Yksilöi siis nyt läheisellesi lahjakortti pitämänsä lajin pariin. Keilaukseen saat myös lisää mielenkiintoa hohtoillan parista musiikin ja vaikkapa pizzapalojen kera!


5. Inbody-mittaus!




- Haluatko tietää mistä kroppasi koostuu? Lihaksen, rasvan ja nesteiden tasapaino saadaan mitattua kehonkoostumusmittauksella nimeltään Inbody. Mittaus kestää muutaman minuutin, josta saat mukaasi raportin ja pienen palautteen siitä millaista harjoittelun ja ruokailun rytmitystä juuri sinun tulisi tulostesi perusteella noudattaa. Mielenkiintoinen ja erinomainen lahja hänelle, joka haluaa tietää mitä omassa kropassa on tällä hetkellä meneillään!


6. Kaveriporukan saunailta!



- Onko sinulla ystäviä, joita näet aivan liian harvoin? Nyt sinulla on mahdollisuus koota heidät kaikki yhteen ja varata Neuvottelutilamme saunatiloineen ja halutessanne myös ruokailuineen. Viettäkää hauska ilta ensin esimerkiksi keilaten, jonka jälkeen saunotte ja vietätte laatuaikaa syömisten ja juomisten merkeissä. Tästä illasta jää teille jokaiselle muistettavaa vielä pitkälle kiikkustuoliin asti!


7. Omavalintainen ja juuri hänelle räätälöity lahjakortti!




- Oliko sinulla jo lahjaidea mielessä, mutta et tiedä miten sen toteuttaisit? Poikkea Infossa, niin keksitään ratkaisu esimerkiksi lahjakortin muotoon.

________________________________________________________________

Toivottavasti vinkkaamamme ideat toimivat ja löysit edes pientä vinkkiä läheisiäsi piristämään. Paras ilo on ehdottomasti antamisen ilo!


Nähdään jouluisten fiiliksien merkeissä!

T. Hanhis tontut.


Psst... Oletko löytänyt yhtäkään Hanhivaaran joulukalenterikeilaa? ;) Seuraa Facebook- sivuamme, josta löydät päivittäin avautuvan vinkin paikasta, jonne päivän keila on piilotettu. Tontut liikkuvat koko ajan.........



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi asialliseen tyyliin :)