tiistai 5. tammikuuta 2016

Avoimet ovet Loppiaisena 6.1.2016

On tullut jälleen aika kokoontua isolla porukalla Hanhivaaran katon alle. Luvassa on jumppaa, maistatuksia, Pt- ja Fustra- palveluihin tutustumista ja paljon muuta! Tule mukaan kokemaan Hanhislaisuus omin silmin veloituksetta! :)


















Päivän aikataulu on seuraava;
_______________________________________

12.00 Toiminnallinen treeni | Jani M
12.00 SuomiPop Spinni | Johanna
13.00 Kurvit Kuntoon | Jutta
13.00 Yoga | Maria
14.00 Kovaa ja Korkealta Spinni | Laura
14.00 Kannat Kattoon | Maria
15.00 Kahvakuula | Jani P
15.00 Notkeat Nikamat | Maria
_______________________________________
- Tunneille ei ennakkovarauksia! 
Avoimissa ovissa pääset myös maistamaan Gainomaxin ja Monarch siemensekoituksen tuotteita klo.12-14 välisenä aikana. 



















KEVÄÄN UUTUUS! Kannat kattoon
- Pidätkö tanssista ja sen pyörteisiin heittäytymisestä? Tämä tunti on siis juuri sinulle. Kannat kattoon liittyy mukaan uutena tulokkaana Hanhis- tuntien Kurvit kuntoon ja Notkeat nikamat kanssa. Tällä tunnilla hiki ja iloinen mieli virtaavat varmasti eri tanssilajien kanssa. Tunti sopii jokaiselle jo tanssia harrastaneelle tai ensimmäistä kertaa tanssista innostuneelle.

KEVÄÄN UUTUUS! Notkeat nikamat
- Tuntuuko, että selkä- ja niskahartiaseutu on aina vaan jumitilassa? Ei hätää, apu löytyy Notkeat nikamat- tunnilta! Tällä tunnilla venytetään ja vahvistetaan lihaksia, sekä tehdään pienimuotoisia liikkuvuusharjoitteita. Tämän tunnin jälkeen veri kiertää ja lihakset ovat vetreytyneet. Notkeat nikamat liittyy mukaan hienoon tulevaan kolmikkoon; Kurvit kuntoon ja Kannat kattoon kanssa.

Kovaa ja korkealta- spinni
- Lauran spinnitunnit ovat tuttua ja hikistä kauraa Hanhis- Teamille. Tämä nainen haastaa sinut kovaan ja tehokkaaseen menoon jälleen kerran! Uskallatko ottaa haasteen vastaan ja kokeilla tätä kovatehoista spinnituntia?

SuomiPop- spinni
- Ysärimenostaan tunnettu Johanna käväisee Suomipopin puolella! Käy kokeilemassa miten taipuu HalooHelsinki ja muut Suomipopin kultaiset kibaleet Spinnisalin hämyssä :)

KEVÄÄN UUTUUS! Yoga
- Toiveestanne olemme lisänneet tämän ihanan pehmeän tunnin kevään kalenteriin. Yoga- tunnilla liikkeet tehdään pehmeästi peräkkäin liikkeestä toiseen ja annetaan ajatuksen virrata soljuvasti liikkeiden mukana. Tunti sopii jo Yogaa pidempään harrastaneille ja vasta- alkajillekin. Hyppää rohkeasti Marian Yoga-matkalle!

Kurvit kuntoon
- Hanhiksen historian suosituin ryhmäliikuntatunti! Tällä tunnilla pääset lämmittelemään alkuun helpon askelsarjan avulla ja siitä siirtymään erilaisiin lihaskuntoharjoitteisiin. Lopussa lempeästi venyttelemme ja mietimme miten hyvän treenin saimmekaan aikaiseksi :) Kurvit kuntoon saa keväällä 2016 seurakseen Notkeat nikamat ja Kannat kattoon- tunnit. Hyppää Jutan ja Hennan matkaan hikiseen ja energiseen tuntiin!




Toiminnallinen treeni ja Kahvakuula
- Kaipaatko kovaa ja tehokasta? Janit pistävät sinulle lujille näissä tehotunneissa, joista ei toimintaa puutu! Tule kokeilemaan poikien tehosetit!


... Ja jos et vielä ole liittynyt kanta- asiakkaaksi niin tee se huomenna! Saat treenata tammikuun veloituksetta tehdessäsi kanta- asiakassopimuksen avoimissa ovissa.


Nähdään siis huomenna; koko iltapäivä railakasta menoa keskuksella!


   Hanhis Team toivottaa jokaisen tervetulleeksi Avoimiin oviin! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi asialliseen tyyliin :)