keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Mitäs kenkiä tänään käytetään?

Treenikengät, nuo kaiken treenamisen ja välineurheilun lähde! Huonoilla kengillä ei treenaa kukaan ja pidemmän päälle aiheuttaa jopa kropalle hallaa. Meillä Hanhis Teamissä käytetään hyviä ja omalle kropalle sopivia kenkiä! Arvaatko siis seuraavista kenen hanhislaisen kengät ovatkaan kyseessä?




"Asics- juoksulenkkarit ovat ehdottomasti parhaat minun jalkaani. Ne ovat riittävän vaimennetut ja tuetut. Reebokit ovat uunituoreet  ja tarkoitettu punttitreeniin tukevalla pohjalla, sekä antavat riittävästi tukea myös jalkapohjalle. Rykät sopivat ryhmäliikuntaan. Ne antavat riittävästi tukea jalkaholviin, koska minulla on madaltumaa jalkapohjassa. Niin kuin kuvasta näkyy, en ole merkki uskollinen vaan kenkien pitää olla hyvät jalassa".


 

"Perustelut kengilleni: Fiiliksen mukaan!"



"Kengät on mallia Do-Win painitossut, hankittu joskus n 3 vuotta sitten Budget Sportista, treenitunteja takana satoja :-). Kengät soveltuu ihan kaikkeen treenaamiseen matalan pohjan ansiosta. Edulliset yleistossut".


"Nämä kengät omistaa hanhiksen töpöjalka. Lyhyt askel, mutta sitäkin nopeampi! Kengät saan aina tarjouskorista, kun koko on 36. Kengät ovat jalassa kuin aamutohvelit".



"Kengättömyys on niin vapauttava fiilis, että aina kuin suinkin on mahdollisuus, liikun villasukissa tai varpasillaan. Jalat nauttii!"




"Nopealla laskurilla laskettuna tällä hetkellä käytössä on neljät erilaiset treeni- ja työkengät. Kaikilla on hitusen eri käyttötarkoitus ja hyvä niin. Entinen värien ja mallien perässä juoksija, mutta nykyään kiinnitän enemmän huomiota kengän tukeen. Juoksussa en kengästä tingi koskaan; siihen käytössä on Asicset. Nike- tyttö olen kylläkin muutoin henkeen ja vereen!"



"Treenikengät on todella tärkeä osa arkea kun vetää jumppia näinkin paljon. Olen tähän asti käyttänyt hyvinkin erilaisia kenkiä, enkä koe että olisin mitenkään merkki- tai malliuskollinen. Kuitenkin Niken Free -malleja on ollut käytössä selkeästi eniten. Tällä hetkellä kierrossa on Niken hyvinkin ponnahtavat kengät. Taas tällä hetkellä ne tuntuu hyvältä. Pääkengät vaihtuu maksimissaan 10 kuukauden välein koska pohjat kuluvat, vaimennukset antavat periksi ja niin edelleen. Nykyiset "ykköskengät" ovat olleet kuukauden päivät käytössä, ja ainakin toistaiseksi kroppa kiittää".




"Kahdet kengät, niillä pärjää. Entinen jumppakenkähampstraaja, nykyään pihistellen:D Toiset pysyy tiukasti kiinni maassa, toisilla ollaan suurimmaksi osaksi ilmassa.
Asicset ovat kyllä ehdottomasti parhaimmat ja tukevimmat tossut juoksuun ja hyppytunteihin. Pito on myös hyvä. Niket ovat aina ollut luottotossut jumppiin mutta nämä niket ovat enemmänkin "jalat maassa"- tossut. Kevyet mutta ei mitkään pomppukengät".



"Jo nuoruudessa tuli käytettyä Adidaksia oheisharjoittelussa ja ryhmäliikunnan tullessa tutuksi olivat Niket ensimmäiset laatuaan. Muitakin merkkejä on tullut kokeiltua, mutta nämä kaksi eivät petä koskaan!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi asialliseen tyyliin :)