maanantai 20. helmikuuta 2017

Ajatuksia Fustrasta

Fustra Personal Trainerimme Essi haastatteli Fustra- valmennuksessa olevaa asiakastaan. He ovat vähän aikaa sitten saavuttaneet puolen välin valmennuspaketistaan. Saimme asiakkaalta muutaman sanan valmennuksen kulusta ja mikä olotila on nyt; 


"Harrastan golfia ja eri golf-lehdistä olen nähnyt kirjoituksia Fustran sopivuudesta erityisesti golffaajille. Kaikki apu on tervetullutta vihkiytyessään maailman vaikeimman pallopelin harrastajaksi. Niin päätin minäkin ottaa ensi askeleeni Fustran maailmaan. Hanhivaarasta Essi otti minuun yhteyttä ajan varaamiseksi näytetunnille. Olin jo ennen hänen soittoaan hakenut netistä lisätietoa Fustrasta ja vertaillut myös hintoja eri keskusten välillä. Aivan ensiksi hinta vaikutti todella järjettömältä ja siitä jo puhelimessa tenttasinkin Essiä. Voinko todella saada vastinetta sille summalle mitä Fustra tulisi kustantamaan? 

Päätin kuitenkin lähteä näytetunnille ja antaa lajille mahdollisuuden. Melko skeptisenä menin sovittuun tapaamiseen ja kävimme Essin kanssa läpi mitä Fustra on ja mitä se voi tarjota juuri minulle. Fustra pitää sisällään myös kirjallisen ruokavalio- ohjeistuksen, joka on todella iso plussa. Monipuolinen kehonkoostumusmittaus kuuluu myös Fustran sekä aloitus-, että lopetusosuuteen. 

Näytetunti koostui liikkeistä, jossa Essi katsoi kehoni liikkuvuutta kokonaisuutena.  Huomasin kyllä itsekin eri liikkeitä tehdessäni, että ei kehoni ihan vetreämmästä päästä ollut. Jotain oli tehtävä. Hieman vieläkin empivänä lähdin näytetunnilta 20. kertaa sisältävä Fustra- sopimus mukanani. Kehoni kertoi, että jo pienessä määrin tehdyt liikkeet tuntuivat kehossani hyvällä tavalla. Tein tämän ryhtiliikkeeni jo joulukuussa. En siis perinteisesti tammikuussa, kuten kaikki muut. Tämä sopi minulle ja pääsin jo joulukuussa hyvään vauhtiin kahdella viikoittaisella Fustra- tunnilla. 

Ensimmäiset kymmenen Fustra kertaa ovat nyt takana ja olo on aivan upea. Huomasin positiiviset merkit Fustrasta jo ensimmäisten kertojen jälkeen. Kehon liikkuvuus ja ryhti on parantunut selkeästi ja myös korvien välissä on tapahtunut positiivisia viboja.  Ulkoisen olemuksen muutoksen on huomannut myös ympärilläni olevat ja kysymys kuuluukin usein: "Mitä sinä olet tehnyt itsellesi?". Olen harrastanut salitreeniä yli 20 vuotta ja se ei enää kiinnostanut. Kehonpainotreeniä olen tehnyt viime aikoina, mutta vasta Fustralla olen päässyt vaikuttamaan koko kehon hallintaan. 


Minua vaivannut selkä ei ole myöskään enää kipuillut, mikä on tosi ihana asia. Tunnen vahvasti kuinka Fustra laittaa koko kehoni armottomasi töihin, aina syvimpiä kehoni lihaksia myöten.  Minulla on vielä kertoja edessä ja niitä odotan aina malttamattomana. Olo on upea jälkikäteen. Odotan innolla alkavaa golf kautta ja otan sen vastaan tasapainoisella ja vahvemmalla keholla! 
Antakaa Fustralle mahdollisuus, se kannattaa!" 
____________________________________________________________________

Kiinnostuitko? Lisätietoja saat Fustra- valmentajiltamme Essiltä ja Hetalta, yhteystiedot löydät nettisivuiltamme osoitteesta: http://www.hanhivaara.fi/hanhivaara/fustra . 

Käy kurkkaamassa myös Fustran omat sivut osoitteesta: http://fustra.fi/ .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi asialliseen tyyliin :)