perjantai 17. elokuuta 2018

Syksy käyntiin Hanhis teamin johdolla: SYYSKAUDEN AVAJAISET KE 29.8.

Sehän se siellä kolkuttelee jo ovella, syksy. Kesä pikkuhiljaa hiipuu pois ja illat viilenevät pimeimpiin iltoihin. Tämän kunniaksi juhlimmekin syyskauden avajaisia täällä meillä Hanhivaarassa reilun 1,5 viikon kuluttua! 

Jos Hanhivaara ei vielä ole tuttu tai mietit meille tulemista, tämä päivä on juuri oikea hetki tulla ja tutustua meihin!
_______________________________________________________________

Seuraavassa hieman tarkemmin infoa illan kulusta;

- Aivan ensimmäiseksi varaa paikkasi päivään s-postitse osoitteeseen syyskaudenavajaiset(a)hanhivaara.fi . Tällöin varmistat takuulla paikkasi päivään. Viestiin voit myös kirjata mihin osuuksiin haluat osallistua.



- Päivän aikana pidämme kupla- ja tankofutista koko ajan rullaavana toimintana salibandykentällä. Voit siis käydä kokeilemassa lajeja yksin tai tai kaverin kanssa missä vaiheessa vain 16-21 välillä.

- Festarispinni klo.18 alkaen Spinnaamossa, ohjaajina Sanni ja Kikkis. Tule kokemaan kesän viimeiset aurinkoiset biisit ja sukella festarimeininkiin. Tunti varattavissa myös nettivarausjärjestelmän kautta!

- Kesän päätöstanssit klo.19 alkaen Trimmaamossa, ohjaaja Kikkis. Tunnin aikana pääset fiilistelemään sujuvaa ja mukaansa tempaavaa lavatanssimeininkiä Lavis- tunnin kautta.
Rempseää menoa luvassa! Tämäkin tunti löytyy myös nettivarausjärjestelmän kautta halutessasi.

- Ryhmäliikuntatunnit varattavissa netin kautta 8 päivää ennen. Illan aikana ei muuta ryhmäliikuntaa!

- Koko illan ajan grilli on kuumana ja nälkäiset täyttävät mahansa vaikka jumppaputken tai futis-setin päätteeksi :) Ruokaa tarjolla koko illan.

- Kanta- asiakkaana viihdyt koko illan kanssamme veloituksetta! Muutoin hintana vain 10€.

_______________________________________________

Paikan päällä koko Hanhis team ja paljon muita! Tervetuloa käynnistämään syyskausi kanssamme Hanhivaaraan :)


T. Hanhislaiset





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi asialliseen tyyliin :)