keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Jumppatapahtuma: Super Saturday

Joka syksy Les Mills Super Saturday- tapahtuma kerää tuhatpäisen jumppakansan Tukholman Globeniin. Otimme tästä vaikutteita ja järjestimme viime lauantaina oman Super Saturdayn täällä meillä Hanhivaarassa! Mitä sitten Hanhiksessa tapahtui, siitä seuraavassa...

Aamua starttailtiin jo hyvissä ajoin. Ohjaajien kopissa kävi vilkas kuhina ja tunnelma oli hieman jopa jännittynyt; kohta päästäisiin koko porukalla vetämään uudet ohjelmat läpi! Alkuvuosi on puuhailtu ja mietitty asuja, tekniikoita, kaikkea... Nyt se päivä oli vihdoin täällä!

Aloitimme Kikkiksen kanssa Vivettämällä puolituntisen ajan. Punaiset huulet vain vilkkuen tämä blondikaksikko veteli Bodyvive 38- ohjelmaa Trimmaamossa. Hieno meininki ja hymy korvissa koko ajan! Suurin kiitos tällaisesta meiningistä kuuluu ehdottomasti asiakkaille; teidän vuoksenne tätä työtä tehdään :) Uuden ohjelman pakara- ja vatsabiisi ovat tämän ohjaajan mielestä heittämällä kovimmat!

Bodyviven jälkeen lauteille nousi Cx- kaksikko Laura ja Sanna. Keltapaitaiset naikkoset rutistelivat keskivartalolle niin kovaa treeniä, että heikompaa olisi hirvittänyt! CxWorks on aina tiukka setti, siitä ei päästä mihinkään.

Sanna ja Laura Cx:n kimpussa!
...ja sitten se tapahtui! Bodyattackin uusi ohjelma räjäytti potin täysin :D Henna ja Laura olivat tunnin aikana ihan liekeissä. Tytöt yllättivät yhteistyössä Samin ja Jussin kanssa jumppakansan, kun 5. biisiin pojat nousivat lauteille mukaan ohjaamaan. Voi miten hauskaa se olikaan! Olisiko tässä sitten ideaa pojilla päästä pian Attack- koulutukseen? Se jää nähtäväksi; niin hienosti nimittäin rytmi ja liikkeet olivat hallussa.

We rock this planet!


Uuden Bodypump 97- ohjelman meille esitteli ihanat Tiina ja Sanna. Puputytöt oikein loistivat pinkkeinä lavalla ja asiakkaillakin oli hauskaa. Jälleen päästiin todistamaan yli 800 toiston ohjelma. Huhut kertovat, että viimeistään Bodypump 100- ohjelmassa oltaisiin jo 1 000 toistossa? Katsellaan, nimittäin nyt jo 800 toistoa huimaa päässä :D Askelkyykyt eivät taaskaan anna yhtään armoa ja vatsalihaksissa on palattu parhaisiin perusliikkeisiin; polttaa kyllä!

Puputytöt 97:n kimpussa!

No mites tuo Bodystep sitten? Kikkis ja Samuli räjäyttivät Trimmaamon energisellä ohjauksellaan. Koko sali lensi puoli tuntisen ajan, kun tämä tehokaksikko tsemppasi uuteen ohjelmaan. Hyvä Hanhis-Team!

Lopuksi vielä päästiin rentoutumaan uuden Bodybalancen tahtiin Kikkiksen johdolla. Voimaannuttava ja rauhallinen tunti, jossa keho venyy ja paikat aukeaa. Käy ehdottomasti kokeilemassa uusi ohjelma!

Jumpan jälkeen maistui maittava salaattibuffet Hanhivaaran Infossa. Jokainen sai koota itselleen maistuvan setin vain 5 euron hintaan! Hyvältä maistui ja kroppakin sai taas energiaa melkoisen pitkän maratonin jälkeen.

Ihanan kattauksen oli Marja koonnut jumppakansan iloksi!
Mahtava lauantai siis takana, vieläkin päivän energia ja mahtava fiilis aiheuttavat kylmiä väreitä! Kävitkö kokeilemassa kaikki kuusi ohjelmaa? Piditkö? :)
Super Saturday jää ehdottomasti Hanhivaaralaisten takaraivoon ja päivä tulee toteutumaan varmasti uudemmankin kerran. Kiitos kaikille!


Nähdään tunneilla!

T: Jutta ja muu Hanhis- Team


Bodyattack, we love you!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommenttisi asialliseen tyyliin :)